top of page

Online Ordering

You can order online! Browse our menu items and choose what you’d like to order from us.

Not Accepting Orders

Delivery fee -

Min. order -

Free delivery above

Pickup

Delivery

Pickup Address:

Ready to order?

Kayenne Express

Freid Chicken Meny

Kayenne
small

Kayenne
main

Tilbehør

Drikke og brus

Desserts

CINNAMONMENY

Suppe

( Forretter )

( Barnemeny )

( Nan Brød og Roti )

hjemmebakt i kull tandoori ovn.

( Tilbehør )

TANDOORI [clay & coal ovn]

Klassiske indiske griller. Utvalgte stykker av sjømat, fjærfe og kjøtt marinert over natten med aromatiske krydderblandinger, grillet i tandoor (leireovn) ved brennende sakte varme temperaturer.

New Delhi

Delhi har folk fra ulike område av India, dermed har byen ulike typer mattradisjoner; Kjøkkenet er påvirket av ulike kulturer. Punjabi-kjøkken er vanlig, på grunn av dominansen til Punjabi-samfunnene.

Jaisalmer

Matlaging i Rajasthan, en tørr region, har blitt sterkt formet av tilgjengeligheten av ingredienser. Maten tilberedes vanligvis i melk eller ghee, noe som gjør den ganske rik. kirkettermel er en bærebjelke i Marwari-maten, hovedsakelig på grunn av mangelen på grønnsaker i området.

Kolkata

Gala-kjøkkenet er en universell påvirkningsfaktor i den bengalske ganen, og har introdusert persisk og islamsk mat til regionen, i tillegg til en rekke mer forseggjorte metoder for å tilberede mat, som marinering med ghee. Fisk, kjøtt (kylling, geitkjøtt), egg, ris, melk og sukker spiller alle avgjørende roller i det bengalske kjøkkenet

Kashmir

Kjøkkenet til Jammu og Kashmir er fra to regioner i Jammu-divisjonen og Kashmir-divisjon. Kashmiri-kjøkkenet har utviklet seg over hundrevis av år. Dens første store innflytelse var maten til Kashmir-hinduene og buddhistene.

Punjab Chandigarh

Chennai og Kerla

( Veganshovedretter )

Goa

Området har et tropisk klima, noe som betyr at krydder og smaker er intense. Bruk av kokum er et tydelig trekk ved regionens mat.

Awadh Uttar Pardesh

Tradisjonelt består Uttar Pradesh-kjøkkenet av Awadhi-, Bhojpuri- og Mughlai-kjøkkenet.

( Dessert )

(Hovedretter Sjømat )

Vi bruker lokal kllippfisk fisk grillet i tandorikulloven og lager indisk vri.

( Vegetar Hovedretter )

Alle retter servers med ris . grill retters servers saus siden av.

bottom of page